Informo terapija

Ići dole

Informo terapija

Počalji od Admin taj Ned Maj 17, 2015 11:30 am

Sve supstancijalne stvari u prirodi sastoje se od molekula, molekuli od atoma koji, zavisno od toga da li prevladava pozitivno punjenje jezgra ili negativni naboj elektronskog omotača, mogu biti pozitivni ili negativni joni. Joni ucestvuju u svim hemijskim procesima.


Stanice se međusobno graniče membranama, čije je naboj pozitivno izvana (joni natrija) i negativno iznutra (joni kalija) i to je mehanizam koji kontrolira razmjenu materija. Nedostatak bilo kojih jona dovodi do narušavanja električnog potencijala membrane čime se remeti njena selektivna popustljivost što dovodi do bolesti stanice i njenog umiranja.

Stanice tijela emitiraju valove određene frekvencije koje oko njega stvaraju elektromagnetski spektar frekvencija, “informacijsku anvelope”, odgovornu za zdravo funkcjoniranje tog tijela. Svako tkivo ima individualnu frekvenciju. U svakoj stanici svake sekunde odvija nekoliko tisuća kemijskih reakcija. Bilo koji uzroci: bakterije, virusi, lijekovi, kemijski dodaci hrani, pesticidi, …, pa čak i hrana koja nije u skladu s antigenom krvne grupe može poremetiti genetski predefiniranu frekvenciju stanica, što dovodi do informacijskog poremećaja u među staničnoj komunikaciji.

Rezultat ovoga je poremećaj biokemijskih procesa što rezultira metaboličkim poremećajima u tkivu i nastankom bolesti. Ukratko, poremećaji u elektromagnetnom frekventni-informacijskom spektru u stanicama dovodi do pojave bolesti u organizmu.

Rješenje problema može biti mikro-generator u koji su smestene informacije o biološkoj frekvenciji zdravih stanica uz pomoć kojih se tijekom terapije stanice “uče”, odnosno podsjećaju, da ponovo rade ono što su zaboravile.

Admin
Admin

Broj poruka : 5
Datum upisa : 16.05.2015

Pogledaj profil korisnika http://informacionamedicina.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu